Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçede görev yapan muhtarlarla öğlen yemeğinde bir araya geldi ve muhtarların talep ve sorunlarını dinledi. Başkan Fadıloğlu, muhtarlarla her zaman uyum içinde çalıştıklarını dile getirerek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçe genelinde görev yapan muhtarları öğlen yemeğinde Dülük Tabiat Parkı’nda ağırladı. Düzenlenen etkinliğe; Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcıları Murat Özgüler, Fatih Ermeydan, Serkan Özatıcı, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve muhtarlar katıldı. Davete katılımları dolayısıyla muhtarlara teşekkür eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, muhtarlarla yakından ilgilendi. Muhtarların mahallelerinde yaşadıkları sorunları ve talepleri tek tek dinleyen Başkan Fadıloğlu, sorunları birlikte çalışarak aşacaklarını ifade etti.

BİZ, HİZMET ETMEK ADINA BURADAYIZ

Muhtarlara hitaben konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Öncelikle Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Allah, hepimize hayırlı hizmet yapmayı nasip eylesin. İnsanın doğumundan ölümüne, özellikle muhtarlıklarda da 24 saat esaslı olmak üzere hizmet ediliyor. Son dönemde özellikle her zaman söylediğim gibi Şehitkamil’deki muhtar uyumu ile geçmiş dönemde de bir sıkıntı yaşamadık, şimdi de bir sıkıntı yaşamıyoruz. Her zaman uyum içerisinde çalışıyoruz. Biz hizmet etmek adına buradayız. Hizmet kalitesini yukarıya çıkarmak adına buradayız. Tabi her gün yeni yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor ve bu ihtiyaçlara çözüm üretmemiz gerekiyor. 2009 yılında göreve geldiğimiz andan itibaren mahallelerimizin ihtiyacı olan taziye evi konusunda çalışmalarımız oldu. Öncelikle çarpık yapılaşmaların olduğu yerlerdeki ihtiyaçları gidereceğiz, daha sonra kırsal mahallelere gideceğiz, ondan sonra da imarlı bölgelere geçeceğiz, dedik. Bugün gelinen noktada Allah’a şükür her noktada ihtiyacımızı karşılayabilecek şekilde taziye evlerimizi hayata geçirdik. Bundan sonraki süreçte de sizlerle uyum içerisinde çalışarak, Şehitkamil ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizim, hep birlikte bir tek gayemiz var. Yaşadığımız ve görev yaptığımız yerdeki vatandaşlarımızın hayat standardını nasıl yükseltebiliriz. Şehitkamil özelinde yaşanabilir kentler sıralamasında Gaziantep’i, Şehitkamil’i nasıl yükseltebiliriz. Derdimiz bu” şeklinde konuştu.

BELEDİYECİLİĞİN NE OLDUĞUNU BÜTÜN TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLARAK GÖSTERDİ

Muhtarlara hitaben konuşan AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, “Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu, belediyeciliğin ne olduğunu bütün Türkiye’ye örnek olarak gösterdi. Bu konuda bizler, bunu yaşayarak görüyoruz. Bu noktada, Başkanımızdan çok razıyız. Allah, razı olsun. Rabbim, aramızda fitneye, fesada fırsat vermesin. Başkanımız, sadece Şehitkamil değil, elinden geldiğince diğer ilçelere de hizmet götürmeye çalışan bir yapıya sahip. Bizler, her zaman Şehitkamil İlçe Başkanlığı olarak sizlerin yanındayız. Bütün hizmetler noktasında, sorunlarınız ve sıkıntılarınızla ilgili ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Rıdvan Başkanımıza ve yardımcılarına zaten her zaman ulaşabiliyorsunuz. Başkanımız ve ekibi, ne sıkıntınız olursa gidermek adına ellerinden gelen bütün gayreti sarf ediyorlar” ifadelerini kullandı. Etkinlik sonrası açıklamada bulunan muhtarlar, sorunlarını her zaman rahatlıkla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na iletebildiklerini söylediler. Mahallede yaşanan sorunların kısa sürede aşıldığına işaret eden muhtarlar, Şehitkamil Belediyesi tarafından sağlanan hizmetlerden memnun olduklarını söyledi. Muhtarlar, yemek daveti dolayısıyla Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür ettiler. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, etkinlik sonunda muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.