• “İnşallah rekor bir oyla en güzel sonucu alacağız”
    AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül ise 14-28 Mayıs’ta olduğu gibi yapılacak yerel seçimde de yeni bir zaferi yazacaklarını söyledi.
    Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ustalık dönemini hep birlikte yaşayacaklarını dile getiren Gül, sözlerini şöyle sürdürdü:
    “Hizmetlerimiz daha da artarak devam edecek. İnşallah rekor bir oyla en güzel sonucu alacağız. Çünkü çok güzel çalışmalar yaptı, gece gündüz Gaziantep için çok güzel hizmetler yaptı. İnşallah en güzel hizmetleri yine yapacağız. Çünkü bizim siyasetimizde sorunları halının altına süpürmek yok. Biz daha önceki eski siyasetten ders aldığımız bütün sorunları çöze çöze yolumuza devam ediyoruz. Gaziantep’in, memleketin hangi sorunu varsa bizim sorunumuz diyerek sorunları çöze çöze yolumuza devam ediyoruz. Çünkü biz milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan’dan millete hizmet ederek siyaset yapmayı öğrendik ve onunla yol yürümekten şeref duyduk. İnşallah Gaziantep olarak bu seçime kadar olduğu gibi 31 Mart seçimlerinde de en güzel zaferi milletimizle beraber yapacağız. Türkiye’nin meselelerini çözecek tek parti 21 yıl olduğu gibi bundan sonra da AK Parti’dir. Bütün dünyaya Türkiye’de AK Parti’nin Cumhur İttifakının milletimizle olan gönül gönüle olan birlikteliğini göstereceğiz.”
    Programda yeniden aday gösterilen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural ile Nizip Belediye Başkan adayı Hacı Fevzi Akdoğan, Nurdağı Belediye Başkan adayı Mehmet Yıldırır, Araban Belediye Başkan adayı Mehmet Özdemir, Karkamış Belediye Başkan adayı Bülent Tiryaki, sahnede tanıtıldı.
    Programa AK Parti Gaziantep milletvekilleri ile partililer katıldı.