Çiftçilere ve hayvan yetiştiricilerine önemli destekler sağlayan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Serince Köyü’nde hayvan desteğinde bulunduğu aileleri ziyaret etti.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu daha önce 16 koyun 1 koç ve 2 gebe inek hibe ettiği aileleri ziyaret ederek sohbet etti. Küçükbaş hayvan yetiştiren aile 16 koyun 1 koçun sayısını yaklaşık 80’e 2 gebe inek alan aile ise bu sayıyı 7’ye çıkardı. Şahinbey Belediyesi ailelere vermiş oldukları bu desteklerle ailelerin geçimini sağlayıp çocuklarını okutmalarını sağlıyor.

“ŞAHİNBEY’DE HAYVAN SAYISI ARTTI”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ailelere verilen hayvanların sayısının artarak çoğaldığını belirterek, “Serince Köyü’nde 16 koyun 1 koç ve 2 gebe inek verdiğimiz ailelerimizi ziyaret ettik. Bu ailelerimiz kendilerine verilen hayvanların sayısını çoğaltarak ailelerinin geçimini sağlıyorlar. Verdiğimiz desteklerle Şahinbey İlçemizdeki hayvancılığı yaygınlaştırırken diğer yandan da ihtiyaç sahibi ailelerimizin kendi ayakları üstlerinde durmalarını sağlıyoruz. Hayvan yetiştiricilerimize kendilerine verilen hayvanlara gözleri gibi baktıkları ve sayılarını çoğalttıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

“BAŞKANIMIZ SAYESİNDE HAYVANCILIK YAPIYORUZ”

Başkan Mehmet Tahmazoğlu sayesinde hayvancılık yaptıklarını belirten aileler ise, “Başkanımızın verdiği hayvanlara çok iyi baktık. 17 olan hayvan sayısını çoğaltarak sütünü yoğurdunu sattık. Sattığımız ürünlerle çocuklarımızı okutup ailemizin ihtiyaçlarını giderdik. Allah Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’ndan razı olsun” diye konuştu.