BAŞKAN FADILOĞLU, YAŞLILARI MİSAFİR ETTİ

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yaşlılarla yemekte bir araya geldi. Tüm yaşlıların 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü tebrik eden Başkan Fadıloğlu, “Allah, büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Allah, tüm yaşlılarımıza; sağlık, sıhhat, afiyet versin” dedi.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla Şehitkamil Belediyesi tarafından sağlanan Vefa Hizmeti projesinden yararlanan yaşlıları Dülük Tabiat Parkı içerisindeki Göl Kafe Restoran’da misafir eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yaşlılarla yakından ilgilendi. Başkan Fadıloğlu, yaşlıların; geçmişin tecrübesini bugünlere aktaran, milli kültür ve değerlerin yarınlara taşınmasını sağlayan toplumsal hayatın en kıymetli hazineleri olduğunu söyledi. Fadıloğlu, tüm yaşlılara; hayırlı, sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür diledi.

Programa; Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Ermeydan ile yaşlılar katıldılar. Yaşlılarla sohbetler gerçekleştiren Başkan Fadıloğlu ile Kaymakam Yamlı, yaşlılarla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Başkan Rıdvan Fadıloğlu ile Kaymakam Ömer Hilmi Yamlı, yemek sonunda tüm yaşlılara çeşitli hediyeler takdim etti ve hayır duası istediler. Programa katılım sağlayan yaşlılar, duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler.

RABBİM, ÖMRÜMÜZÜN SONUNA KADAR İNSANLIĞA HİZMET ETMEYİ NASİP ETSİN

Yaşlılara hitaben konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Davetimize icabetinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz, şeref verdiniz. Tabii geleneksel hale gelmiş olan Anneler Günü, Babalar Günü, Yaşlılar Günü var. Bizim inancımıza göre bu günler, bir gün kutlanacak günler değil. Allah, büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Allah, tüm yaşlılarımıza; sağlık, sıhhat, afiyet versin. Tabii bu tür günler, bir araya gelmek için bir vesile oluyor. Bizim temeldeki bir düşüncemiz, daha fazla bu millete nasıl hizmet edebiliriz? Sizlerin duasını ne kadar fazla alabiliriz? Onun için biz buralardayız. Sağ olsunlar tüm ekip arkadaşlarıma ben yürekten teşekkür ediyorum. Sizlerin hizmetinde bulunmak adına en yukarıdan, en aşağıya her kademede sizlerin hizmetinizdeyiz. Bu hizmetleri yaparken bir başımıza yapmamız mümkün değil. Başımızda Sayın Valimiz, Sayın Kaymakamımızın koordinasyonuyla biz bu işleri yapıyoruz. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızın vermiş olduğu desteklerle yapıyoruz. Ayrımız gayrımız yok. Milletin kaynağı, millete hizmet ediyor. Allah, inşallah bizlere de sağlıklı uzun ömürler verir. Sizlerin yaşlarına ulaşırız. Allah, hepimize imanla yaşayıp, imanla emanetine teslim etmeyi nasip etsin. Allah, hepimize, vermiş olduğu bu ömrün içini güzel şeylerle doldurmayı nasip etsin. Allah, kısmet etti. Sizlerin destekleriyle sizlere belediye başkanı olarak hizmet etme imkanımız oldu. Rabbim, inşallah bundan sonraki yaşantımızda da hangi şekilde, nerede oluruz, ne şekilde bulunuruz bilmiyoruz ama ömrümüzün sonuna kadar insanlara, insanlığa hizmet etmeyi nasip etsin. Bu vesileyle tüm yaşlılarımızın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kutlu olsun. Hepinizin saygı, hürmetle ellerinizden öpüyorum.”

SİZLER BİZİM İÇİN KIYMETLİSİNİZ

Yaşlılara hitaben konuşan Şehitkamil Kaymakamı Ömer Hilmi Yamlı, şu ifadeleri kaydetti:

“Biz geleli aşağı yukarı 3 hafta oldu. Geldiğimizden beri gerçekten bu kadar anlamlı bir sofrada hiç bulunmamıştık. Ben, sizlerle bizi bir araya getirdiği için Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ederim. Sizler bizim için kıymetlisiniz. Nasıl küçükken siz bizim elimizden tutup birçok ihtiyacımızı gördüğünüz gibi bugün de o vazife bize ait. Size ait ne varsa bizim başımız gözümüz üstüne. Elimizden geldiği kadar biz sizlerle meşgul olmaktan, sizlerin ihtiyacını gidermekten son derece mutluyuz. Allah, devletimize zeval vermesin. Çok güzel imkanlar verdi ve bu imkanları da burada görüyoruz ki Sayın Belediye Başkanlarımız, sizler için kullanıyor. Bu, büyük bir nimet. Bu büyük bir imkan. Bu, bizim için büyük bir şeref. Size böyle bir imkanı sunduğu için de son derece mutluyuz. İnşallah çok daha güzel şeyi hep birlikte yapacağız. Biz, sizleri bir çınarın köklerine benzetiriz. O kök ne kadar sağlamsa biz de o kadar güvenle işimizi yaparız. Sizler hayatta olup bizlere dua ettikçe bizler de inşallah hep sizin yanınızda hep sizin ihtiyaçlarınızla birlikte koştururuz. Ben tekrar bu imkanı verdiği için Sayın Belediye Başkanımıza ve bu güzel sofrayı kurduğu için ekibe teşekkür ederim.”