Türkiye’nin en önemli altın markalarından biri olan Altınbaş, ülkedeki en büyük mağazasını Gaziantep Primemall AVM’de açtı. En yeni koleksiyonların yer aldığı mağazadaki ürünler göz kamaştırdı. 70 yılı aşkın süredir hem yurtiçinde hem de yurtdışında güvenilir mücevher markası olarak tüketicisi ile buluşan Altınbaş, Gaziantep Primemall Avm’deki mağazasını yeniledi. Türkiye’nin en büyük Altınbaş Mağazası olan, Primemall Alışveriş merkezindeki bu mağazada, yeni koleksiyonlar mücevher severlerin beğenisine sunuldu.  

ALTINBAŞ’IN EN BÜYÜK MAĞAZASI

Altınbaş ailesi için oldukça önemli bir yere sahip olan Gaziantep, Altınbaş’ın doğduğu şehir olması nedeni ile de en büyük mağazasını Gaziantep’te açması, her şeyin başladığı yere, görkemli bir dokunuş olarak değerlendiriliyor. Konseptlerin ayrı ayrı sergilendiği 185 m2 lik alana sahip olan Altınbaş mağazası,  en son dekorasyon trendlerine göre tasarlanmış olması da, Altınbaş’ı sektörde farklılaştırıyor.

KONSEPT MAĞAZA

Konsept mücevher mağazacılığın öncüsü olan Altınbaş’ın bu mağazası ile mücevher severler farklı bir alışveriş deneyimi yaşayacak ve pırlanta servisi için hazırlanan özel alanda, kişiselleştirilmiş tasarımları da tecrübe edecekler. Altınbaş mücevher severleri, her zaman olduğu gibi, bu mağazadan da mutlu bir şekilde ayrılması için her ayrıntıyı düşünerek, profesyonel bir hizmet sunmakta. Altınbaş Mağazasının yeni konsepti ile gerçekleşen açılış törenine, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, iş ve siyaset dünyasından çok sayıda önemli isim katıldı.