Tuba ve Sedat Aktulga’nın nikah töreni, Gaziantep’in bürokrasi, siyaset, STK, basın ve iş dünyasını bir araya getirdi. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay’ın kız kardeşi Tuba, dillere destan bir nikah töreni ile hayatını Sedat Aktulga’yla birleştirdi. Genç çift, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in kıydığı ve Gaziantep protokolünün şahitlik ettiği nikah töreni ile dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadı. Tuba-Sedat Aktulga çiftinin, Erikçe Orman içinde bulunan Duru Park’ta gerçekleştirilen kına gecesinin ardından Şehitkamil Kültür Merkezi’de görkemli bir nikah töreni düzenlendi. Büyük bir ilgi gören nikah töreni, genç çiftin ailesi ve sevenlerinin yanında, Gaziantep’in bürokrasi, siyaset, STK, iş ve basın camiasını bir araya getirdi. Genç çiftin ailesi misafirleri kapıda karşılayarak, yakından ilgilendi.

MUTLULUĞA “EVET” DEDİLER

Tuba-Sedat Aktulga çiftinin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıydı. Başkan Fatma Şahin’in sorularına kararlılıkla cevap veren Tuba ve Sedat Aktulga çifti, davetlilerin yoğun alkışları arasında ve güçlü bir şekilde “Evet” diyerek dünya evine girdiler.

ÜNLÜ KONUKLAR ŞAHİTLİK ETTİ

Nikah şahitliklerini de ünlü isimler yaptı. Gaziantep Valisi Davut Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer ve Müslüm Yüksel, CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, MHP Gaziantep Milletvekili Sermet  Atay,  AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Nurdağı Belediye Başkanı Ökkeş Kavak, GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, GSO Başkanı Adnan Ünverdi, OSB Başkanı Cengiz Şimşek, GTB Başkanı Mehmet Akıncı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcıları Latif Karadağ, Mehmet Berk ve  Osman Toprak, CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, İyi Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, MHP Gaziantep İl Başkanı  Cahit Çıkmaz, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz ve Acarsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Selim Acar nikah şahitliği yaparak Tuba ve Sedat Aktulga’nın mutluluğuna şahitlik etti.

“BU GÜZEL TABLO GAZİANTEP MODELİDİR”

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, nikah töreni sırasında yaptığı konuşmada, Tuba-Sedat Aktulga çiftinin nikah töreninin bürokrasi, siyaset, sivil toplum kuruluşu ve iş dünyası temsilcilerini bir araya getirdiğini ifade ederek, “Bu tablo, bir Gaziantep modelidir. Bunu her şehirde göremezsiniz” dedi. Başkan Şahin, şöyle devam etti: “Bu güzel tablo, bu şehirde birlikte iş yapma modeli, bir memleket modelidir. Bu toprakların çocuklarının tercihleri ne olursa olsun ortak sorunlara ortak çözüm bulma modelidir. Ben şehr-i emin olarak bu kardeşlik modeline katkı sundukları için herkese teşekkür ediyorum.”

VALİ GÜL, AİLE CÜZDANINI GELİN HANIMA VERDİ

Başkan Fatma Şahin’in konuşmasının ardından şahitler adına Gaziantep Valisi Davut Gül bir konuşma yaptı. Vali Gül, genç çiftlerin mutluluğuna şahitlik yapmaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “Hep birlikte güçlü bir şahitlik yaptık. Allah iki cihan saadeti versin. Gelin hanımın ağabeyi İbrahim Bey ile Meral Hanımın evliliği gibi, mutlu bir evliliğiniz ve böyle pırıl pırıl, güzel çocuklarınız olur inşallah” dedi ve daha sonra aile cüzdanını gelin hanıma teslim etti. Kızını evlendirmenin mutluluğunu yaşayan gelin hanımın babası ve aynı zamanda Gaziantep Güneş Gazetesi’nin kurucusu Hasan Ay, misafirlerini kapıda karşılayarak ve yakından ilgilenerek davetlilere geldikleri için teşekkür etti.