Aslansoy İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Aslansoy’un güzel  kızı Merve ile Gazikent Medya Yönetim Kurulu Başkanı İlhamı Boynukısa’nı yakışıklı oğlu Burak, düzenlenen masalımsı bir düğün töreni ile bekarlığa nokta koydular. Kazım-Yasemin Aslansoy çiftinin biricik kızı Merve ile İlhami-Nuray çiftinin biricik oğlu Burak, düzenlenen muhteşem bir törenle bekarlığa veda etti.Teymur Continental Hotel’de düzenlenen diller destan düğün töreninde, Gazikent Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Burak Boynukısa ile psikolog Merve Aslansoy, ömür boyu birlikteliğe ilk adımlarını attılar.

ÇOK ŞAHİTLİ NİKAH

Yeni çiftlerin nikâh şahitliklerini  Vali Yardımcısı ve Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak, İnşaat Müteahhitleri Dernek Başkanı Bora Kanevetçi, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, Duayen Gazeteci Yusuf Ağar, İş adamları Selçuk Ataseven, Serkan Boynukısa, Hakan Aslansoy, Ahmet Boynukısa, Ali Ölçer,İrem Aslansoy  ve Nurnisa Boynukısa yaptı.

SEÇKİN DAVETLİLER HEYECANA ORTAK OLDU

Genç çitlerin düğün heyecanına ortak olan davetliler ‘Gelinimiz güzel, oğlumuz yakışıklı. Sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesi içerisinde inşallah ömür boyu mutlu olurlar.’’ şeklinde temennide bulunurken, gecenin tadını çıkarmaya çalıştılar.

FARUK LÖK, GECEYE RENK KATTI

 Gaziantepli ünlü sanatçı  Faruk Lök’ün birbirinden güzel Antep Türküleri eşliğinde oynayan seçkin davetliler, gelin ve damadın mutluluğuna ortak olmaya çalıştılar. Çiftetelli oynayıp, dans eden davetliler, oyun ve dansları ile büyülediler. Metropol Gazetesi olarak yeni çiftlere ömür boyu mutluluklar dileriz.