GAZİANTEP Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda kısa süre önce Rize’den Gaziantep’e atanan Vali Kemal Çeber’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Vali Çeber, ziyarette gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlarken, Gaziantep basınının dinamik yapıya sahip olduğunu söyledi.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Hasan Kırmızıtaş beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gaziantep Valisi Kemal Çeber’i ziyaret etti. Ziyarette GGC Başkan Vekili Hasan Kırmızıtaş, Gaziantep basınına ilişkin bilgiler aktardı. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin faaliyetlerine ilişkin bilgiler veren Kırmızıtaş, GGC’nin 1969 yılınde kurulan bölgenin en köklü STK’ları arasında yer aldığını ifade etti. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin gazetecilerin hem yaşam hem de mesleki anlamda standartlarının yükselmesi için çalışmalar yaptıklarını anlatan Kırmızıtaş, TOKİ projesi ile gazetecilerin ev sahibi yapıldığını anlattı.

Gaziantep Gazetecileri Cemiyeti’nin çalışmalarının önemli ve takdire değer olduğunu dile getiren Gaziantep Valisi Kemal Çeber, yerel basının dinamik bir yapıya sahip olduğunu ifade etti. Yerel basının güçlü olduğunu ifade eden Vali Çeber,24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını da kutlayarak, “Gaziantep çok önemli bir şehir ve burada göreve başladıktan sonra şehrimizin daha iyi olabilmesi için çabalıyoruz. Gaziantep basını da bu noktada oldukça aktif ve dinamik bir yapıya sahip. Halkın doğru şekilde bilgilendirilmesi için özveriyle çalışan tüm basın mensuplarımızın da sizin aracılığınızla 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyorum” dedi.