Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper liginde Gazişehir Gaziantep ikide 2 yaparak galibiyeti seriye bağladı. Ligin ilk haftasında deplasmanda Pendik Belediyesi karşısında galip gelen kırmızı-siyahlılar, ligin ikinci haftasında kendi evinde Antalya Büyükşehir Belediyesini  96-45 gibi farklı skorla mağlup etti. Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı Süper Lig’de fırtına gibi esiyor. Ligin ilk iki haftasını galibiyet kapatan kırmızı-siyahlı takımda galibiyet sevinci yaşanıyor. Ligin ilk haftasında zorlu Pendik deplasmanından galibiyetle dönen Gazişehir, ligin ikinci haftasında kendi evinde Antalya Büyükşehir Belediyesini 96-45 gibi farklı skorla yenmeyi başardı. Gazişehir Gaziantep – Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında Talat Özkarslı Spor Salonunda oynanan Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig karşılaşmasını, Gazişehir Gaziantep Kulüp Başkanı Cevdet Akınal, Kulüp Genel Müdürü Faruk Yıldırım, ASKF Başkanı Abdulküdir Gözegir, ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Güngör Sönmez, Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanlığı Engelliler Şube Müdürü Hüseyin Karabaş, Spor Yorumcusu Gazeteci Yazar Ökkeş Koyuncu ve çok sayıda taraftarlar izledi.

İYİ MÜCADELE EDİYORUZ

Ligin ilk iki haftasında iyi mücadele ettiklerini belirten Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Genel Menajeri Ramazan Taşkın, “Lige iyi başlamak ve galibiyet serisini devam ettirmek güzel” şeklinde konuştu. Ligin ilk iki haftasında Pendik ve Antalya karşısında oynanan oyundan ve alınan sonuçlardan memnun olduğunu belirten Taşkın, “Lige iyi başlamak çok iyi. Alınan galibiyetlerden dolayı Antrenörümüz Muharrem Karakafa’yı ve tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Geçen yıl pandemi nedeniyle doğru dürüst lig oynanmadı. Ligin oynanmaması takımlara büyük zarar verdi. Bundan etkilenen kulüpler oldu. Ancak bu sene liglerin deplasmanlı şekilde oynanması Tekerlekli Sandalye Basketbolu tekrar canlandırdı. Bu canlılık bizleri mutli ettik. Tüam kulüpler kendi imkanları doğrultusunda iyi takım yaptılar. Bizde imkanlarımız doğrultusunda iyi bir takım oluşturduk. Bunun meyvesini ilk iki haftada galibiyeti seriye bağlayarak aldık. Aynı başarıyı bundan sonraki maçlarda da göstermek istiyoruz. Takım içerisinde uyum, arkadaşlık çok iyi. Bu uyumu sahaya yansıttığımız takdirde güzel sonuçlar elde ederiz. Bunu ilk iki haftada başardık. Hedefimiz bu başarıyı sezon sonuna kadar devam ettirmek” dedi.

BALIKESİR’E GİDİYORUZ

Ligin üçüncü haftasında deplasmanda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile oynayacaklarını vurgulayan Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Genel Menajeri Ramazan Taşkın, “Bu hafta zor bir deplasmana gidiyoruz. Balıkesir hedefi olan iyi bir takım. Bizde iyi takımız. Güzel bir karşılaşma olacak. Taraftarlar seyir zevki yüksek bir karşılaşma izleyecekler. Ligin ilk iki haftasında olduğu gibi Balıkesir deplasmanında da iyi mücadele ederek kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

YÖNETİCİLERDEN TAM DESTEK

Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının başarılı olması için yöneticilerin tam destek olduğunu vurgulayan Takım Genel Menajeri Ramazan Taşkın, “Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin, Kulüp Başkanımız Cevdet Akınal ve Yöneticilerimiz, Onursal Başkanımız Adil Konukoğlu bu takımın Süper Lig’de ve Avrupa liglerinde başarılı olması için maddi ve manevi büyük destek veriyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bugüne kadar elde ettiğimiz sportif başarıyı ve bundan sonra elde edeceğimiz sportif başarılarla desteklerine layık olmaya çalıştık, çalışıyoruz. Takım adına tekrar tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Fırsat buldukça maçlarımıza gelerek bizlerin yanında olmaya çalışıyorlar. Bundan sonraki maçlarda da yanımızda görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.