CHP’li Belediyeler Çalıştayı’nın üçüncü günü, Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı “Yerel Basın Sohbeti” ile başladı.Toplantıda Kılıçdaroğlu ve İbrahim Ay dışında Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu ve üyeleri, Gaziantep Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya, İrfan Kaplan, CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar ve yerel basın çalışanları da hazır bulundu.

Sorunlara boğmadı, dosya verdi

Toplantının sunum konuşmasını yapan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay “Sayın Kılıçdaroğlu ve belediye başkanlarını kentimizde ağırladığımız için mutluyuz. Ben Gaziantep basını adına kendisine hoşgeldiniz diyorum. Kentimiz yerel basınının bilinen sorun ve taleplerini uzun uzadıya anlatıp zaman almamak adına, hazırladığımız bu dosyayı kendilerine sunuyor ve sözü Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na bırakıyorum” dedi.

Her Soruyu Cevapladı

Bu sunumunun ardından kısa bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu “Siyasetçiye daha fazla söz hakkı veren Cemiyet Başkanıma teşekkür ediyorum” dedi. Kılıçdaroğlu kahvaltının ardından “Sorular bitene kadar buradayım” diyerek, yerel basın temsilcilerinin bütün sorularını yanıtladı.