Gaziantep’te girişimci adayı kadınlara destek olarak birçok başarılı projeye imza atan Girişimci Kadınları Destekleme Derneği(GİKAD) Yeni Sezon Açılışı Gala Yemeğinde bir araya geldi. Girişimci Kadınları Destekleme Derneği tarafından düzenlenen Gala Yemeği Teymur Continental Otel’de gerçekleşti. Üyelerin fotoğraf çekimleriyle başlayan gece, açılış konuşmasının ardından Yönetim Kurulu Başkanı Gamze Aşnük konuşmalarıyla devam etti. Başkan Aşnük konuşmalarında ‘’ Girişimci Kadınları Destekleme Derneği olarak; 2009 yılından bu yana girişimci olmak isteyen kadınlara destek olarak güçlerine güç katmaya, potansiyellerini ortaya çıkarmalarına yardımcı olmaya her zaman gayret gösterdik. Geçmiş 12 yıla baktığımızda birçok başarılı projeye imza atarak, amacımızın dışına çıkmadan girişimci olmak isteyen birçok kadının hayallerine dokunmayı başardık. Gerek ulusal gerekse uluslararası projelerde adımızdan başarıyla söz ettirerek ülke ekonomisine katkı sağlayacak her amaca hizmet etmeyi kendimize görev edindik.’’ sözlerine yer verdi. 

KADIN GİRİŞİMCİLERİ DESTEKLEMEYE YÖNELİK GLOBAL ÖLÇEKTE PROJELER ÜRETMEYİ AMAÇLADIK

Her geçen gün yeni bir ivme kazanarak büyümeye ve gelişmeye devam ettiklerini söyleyen Gamze Aşnük: ‘’Bugün burada yıllardır dernek çatısı altında gece gündüz demeden proje üreten, uygulayan eski üyelerimize ve aramıza yeni katılarak aynı ruhla bizlere katma değer sağlayacağına inancımızın tam olduğu yeni üyelerimize rozet takdim etmek için bir araya geldik.  Üyelerimizle birlikte düzenlediğimiz etkinlikler ve katıldığımız eğitimlerle Türkiye ile sınırlı kalmayarak kadın girişimcileri desteklemeye yönelik global ölçekte projeler de üretmeyi amaçladık.’’ dedi. Gönderdiği video ile desteklerini ileten GİFED Başkanı Huriye Serter: Sizlere bugün uzaktan da olsa merhaba diyebildiğim için çok mutluyum. Dilerim en kısa zamanda bir arada oluruz. Bugün gururla söylüyoruz ki kadının hep sorunlarla dile geldiği günümüzde bizler; GİFED çatısı altında Anadolu’nun gücünü ve güçlü kadınların güçlerini birleştirdiklerinde neler başarabildiğini gösteriyoruz. Türkiye’de bir ilk olan Girişimci İş Kadınları Federasyonu’nu 8 güçlü iş kadını derneğiyle birlikte ağustos ayında kurduk. Amacımız daha iyi ve daha yaşanabilir bir dünyada daha fazla kadını ekonomiye dahil etmektir. Hem ulusal hem de uluslararası alanda nitelikli çalışmalar yaparak örgütlü hareketler içinde sesimizi gür duyurmayı istiyoruz. Ben hepinizi böyle anlamlı bir oluşuma destek verdiğiniz için gönülden kutluyor, birlikte çok güzel işlere imza atacağımız heyecanı ile sizlere sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’ dedi. Desteklerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gamze Aşnük; tüm üyelere kadınların gelişimine sağladıkları katkılar için teşekkür etti.  

Toplantı; Denetim Kurulu Başkanı Zerrin Balat’ın üyelere rozet takdimi ile devam eden gala yemeğinin ardından canlı müzik dinletisi ile son buldu.